pand
pand

OVER ONS

Noud Verhoeven is op vijftienjarige leeftijd gaan werken bij een afbouwbedrijf in Brabant. In de avonduren werkte hij graag aan interieur- en timmermansprojectjes. Hij kreeg de smaak te pakken en wilde voor zichzelf beginnen. In 1991 heeft Noud samen met zijn vrouw Henriette, Verhoeven Montage opgericht aan de Veldstraat 20c te Geffen. Na drie jaar zijn Noud en Henriette in 1994 met hun gezin verhuisd naar de Runstraat 5 te Heesch. Dit werd ook direct de nieuwe locatie van Verhoeven Montage.

Al vanaf jongs af aan hielp oudste zoon Rob mee in het bedrijf. Ook tijdens schoolvakanties stak hij zijn handen uit de mouwen en droeg zijn steentje bij. Na afronding van zijn Bouwkunde-opleiding is Rob in 2009 in eerste instantie, voor vier jaar, aan de slag gegaan als monteur. Vervolgens is hij zich gaan concentreren op de werkvoorbereiding, projectbegeleiding en is hij verantwoordelijk voor de calculaties. In 2018 is Rob mede-eigenaar geworden van het familiebedrijf. Het verbeteren van bedrijfsprocessen staat bij hem hoog in het vaandel. Zijn doel is het creëren van een lerende organisatie. Het verhogen van rendement, het verkorten van doorlooptijden, persoonlijke en organisatorische vitaliteit en de rol als coach en teamflow staat hierbij centraal.

vlag Verhoeven Montage

Per 1 januari 2019 is Verhoeven Montage de nieuwe eigenaar van Peters Plafond Systemen (PPS). Met de overname van PPS zijn onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid en kunnen we een totaalpakket aan onze klanten aanbieden.

Ook jongste zoon Bram werkt al vanaf zijn veertiende in het bedrijf. Ook hij startte met het laden van aanhangers nadat hij uit school kwam of in de weekenden. In 2017 rondde hij zijn Bouwkunde-opleiding af en begon hij in 2018 als monteur. Door de toenemende groei van het bedrijf waren zijn handjes echter al gauw hard nodig op kantoor. Bram startte vervolgens als calculator en verzorgt inmiddels ook gedeeltelijk de werkvoorbereiding.

Inmiddels hebben Verhoeven Montage en PPS tezamen 35 man in dienst, bieden ze dagelijks aan ruim 60 ZZP’ers werk en werken we op 100 verschillende projecten.

footer background